USA fortsetter å dominere i VM

Av Erik Garder / 2018-11-28

Nå har også Tore og Kenneth spilt ferdig i double øvelsen. Heller ikke nå ble det klaff for spillerne. Det så ok ut i starten og de kjempet seg igjennom de første seriene, men de gode seriene kom aldri. Når de hadde en liten rekke med strike kom det gjerne en splitt etterpå. Selv om de ikke spilte høyt så det bra ut etter 4 serier. Der stoppet det da Tore fikk en svak serie i 5. serien og Kenneth avsluttet med det samme.

De spilte 2271 hvor Tore hadde 1159 og Kenneth 1112. Med det resultatet er de det beste norske laget, men et stykke nede på resultatlisten. Etter 3 av 4 starter leder USA med 2756 hvor Ej Tackett spilte 1421 og Andrew Anderson som ble «Player of the Year» på PBA touren 1335. På 2 .plass er Canada med 2666. Også det laget består av 2 proffer. Dan MacLelland spilte 1375 etter å ha spilt 299 i 1. serien og Francois Lavoie 1291. Så er Malaysia på 3. plass med 2596 og USA 2 på 4. med 2549.

Nå har vi hatt spillermøte, og Ulf skal rette på overflaten på noen kuler til i morgen når trios øvelsen skal spille sine 3 første serier. Her spiller Jonas, Kenneth og Tore klokken 09:00 og Georg, Jens og Tor Inge klokken 12:45.

Ulf sier følgende etter 2 av 5 øvelser:
Som vanlig på mesterskap så er det de grunnleggende kvalitetene som er viktigst.
Repeterbarhet, tålmodighet, nøyaktighet og attakk i spillet.
Et slipp hvor man ikke «tar» i kula er meget viktig for å få bra kulereaksjon.
Det er meget tydelig at forholdene på hjemmebane er alt annet enn oppbyggende for våre spillere som er på mesterskap.
Her finnes det ikke marginer for variasjon i slipp. Gjør man ikke samme fra kast til kast så får man betale dyrt for det.
Kulefarten må være høy for å komme ned i banen, slippet mykt men bestemt og du kan ikke gjøre forskjell i utspillsvinkel.
Så det er bare å steppe opp nøyaktigheten, følsomheten og attakkinstinktet på høyest mulig nivå.

Da er det nye sjanser for våre 2 trios lag i morgen….følg med.

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her.