• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Sverige leder når første squad har spilt ferdig sine 6 serier i trios

Sverige leder når første squad har spilt ferdig sine 6 serier i trios

Av Erik Garder / 2018-11-30

Georg, Jens og Tor Inge spilte noe jevnere i dag og fikk til sammen 1737.

Georg hadde det litt  tøffere i dag hvor han ikke fikk til like mange gode kast som i går.Han er på riktig sted i banen og har en veldig bra kulereaksjon, men de dårlige kastene blir litt for dårlige for disse forholdene. Her finns ikke 3 staves margin i brekkpunkt uten det finns 2 stav hvis man ikke endrer andre faktorer.

Jens har det tøft med å ta seg til lomma. Litt for mange kast havner på brooklyn men han kommer unna med å få 9er og slipper splitt og vanskelig oppstillinger. Kulereaksjonen begynner å se grei ut men det er en bit å gå på enda. Jens spilte en god siste serie på 248, men det var ikke mange lommetreff. Han har hatt utfordringer med det i hele dag.

Tor Inge spiller ikke direkte dårlig men blir straffet hardt hver gang han ikke gjør kastene 95% eller bedre. Det blir ett par kast i hver serie som er dårlige og da får han splitt eller vanskelige oppstillinger. Så det er ikke langt fra mye høyere resultat.Det er utfordrende for ham.. Litt mer selvtillit og å bli komfortabel med linjene som vi spiller er veldig viktig.

Georg spilte nå 593, Jens 601 og Tor Inge 543.

Sverige leder til nå med Finland, Canada og Colombia på de neste plassene. Mange gode lag kommer i de 2 siste puljene, så det skal bli spennende å se hvor langt det rekker for Sverige som ledet etter i går med 2029. I dag spilte de 1854.

 

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her.