• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Norge ble nummer 7 i triosøvelsen

Norge ble nummer 7 i triosøvelsen

Av Erik Garder / 2018-11-30

Dag 2 for Jonas, Kenneth og Tore ble bra. De hadde over pari etter de 3 første seriene i går, og fortsatte med godt spill i dag. Med resultatet 1.947 ble det totalt 3.766 som holdt til en fin 7. plass. Norge ble beste nasjon i siste starten nå i ettermiddag, og har land som Canada, Indonesia, Sverige og USA bak oss i starten..

Jonas som spiller som nummer 1 på laget spilte veldig bra i dag. Han startet med 215 og fortsatte med 226. I  den fine 3. serien ble det så 236.

Kenneth startet med 203 og fulgte opp med 205. I siste serien spilte han 233. Som med Jonas sitter spillet bedre og bedre for begge to.

Tore sliter med å finne flyten. Store splitter gjør at det blir vanskelig å få til et godt resultat. Han spilte 174 med tre splitter i 1. serien og hadde det samme i 2. serien, og da ble det 176. Så i den kjempefine siste serien spilte han gode 279. Dette var veldig bra, og bidra til en meget andre del av Trios-øvelsen. Totalt ble det 677 til Jonas, 641 til Kenneth og 629 til Tore.

 I morgen, lørdag, er det 5-mannslag, og resultatene i dag lover godt for morgendagen. Det er Jens som spiller reserve i morgen, og han spiller samtidig med resten av laget kl 09.00  –  altså kl 02.00 norsk tid.

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her. Med Sveriges innledende resultat i Trios, blir det endelig en medalje til Europa. Vi heier selvsagt på svenskene i den forbindelse, men ikke på lørdag og søndag = under lag-øvelsen! (Dette er skrevet av «hjemmeredaksjonen».)