• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  NBF har fått status som «Rent Særforbund»

NBF har fått status som «Rent Særforbund»

Av Per Iversen / 2018-11-30

NBF har blitt sertifisert som «Rent Særforbund» av Antidoping Norge (ADNO). NBF er av de 36 særforbund som har blitt godkjent, mens 18 særforbund så langt ikke har kommet gjennom nåløyet.

«Som generalsekretær og ansvarlig for prosessen fra NBF sin side, er jeg både glad og stolt over at NBF har oppnådd denne statusen», sier Per Iversen. «Antidoping-arbeidet er viktigere enn noen gang, og selv om NBF så langt har vært forskånet for større dopingsaker, er det viktig med forebyggende arbeid og informasjon, foruten gode beredskapsplaner om noe skulle inntreffe. Vi har fått meget god hjelp og støtte fra ADNO, noe vi har satt stor pris», avslutter han.

På bildet mottar NBF det formelle beviset på Rent Særforbund-sertifiseringen fra Linda Olsen, ADNO.

NBF vil som følge av sertifiseringen implementere diverse tiltak rundt Antidoping-arbeid i tiden fremover. Dette inkluderer annet link til relevant informasjon på hjemmesiden, informasjonsskriv til alle som tegner lisens, deltagelse fra ADNO på ulike NBF-møter etc. I første omgang henvises det til hjemmesiden til ADNO,  vennligst se nedenfor.

Hjemmesiden til Antidoping Norge finner du her.