• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Nå starter alvoret; de første seriene skal spilles i World Cup

Nå starter alvoret; de første seriene skal spilles i World Cup

Av Per Iversen / 2018-11-06

Den offisielle treningen, og åpningsseremonien er gjennomført  –  nå starter alvoret!

Det er altså 9 timers tidsforskjell til Las Vegas, noe som betyr at våre spillere vil starte sitt spill, 8 serier, på følgende klokkeslett, norsk tid, tirsdag 6. november:

  • Jonas Dammen kl 17.30  –  starter på bane 39, deretter bane 33
  • Heidi Thorstensen kl 23.00  –  starter på bane 15, deretter bane 7

Nedenfor gjengis den første sportslige rapporten fra Coach Ulf. Den er ganske «teknisk», men noen spillere her hjemme har sikkert utbytte av denne informasjonen. Helt nederst gjengis linker til Online Scoring, Live-Stream og oljeprofilen det vil spilles på.

«Den offisielle treningen gikk helt ok. Det er mer feste en forventet og topografien føltes litt lurings i begynnelsen. Men etter å ha fått en litt bedre bilde av oljeprofilen, så var det flere ting som fikk sin forklaring. Med en ratio på oljeprofilen som er så lav som 2:1 så blir det relativt rette linjer nærmere lomma enn vanlig.

Heidi fant gode spillelinjer og løsninger, men det kreves et meget bestemt spill og det kreves godt trykk fremover i banen. Det finnes ikke marginer for å slippe på kulefarten, så spillerne må være meget bestemte på trykket nedover i banen. Jonas fant også ut av det etter litt arbeid med teknikk og linjer. Selvfølgelig litt anspent, men vi løste det på en god måte. Får vi opp trykket og kan beholde det hele veien, så har Jonas et godt spill og gode løsninger. Men det blir en hel del tøffere enn hva det bruker være på World Cup. Det kommer å kreves bra spill, høyt fokus hele veien og det finnes ikke marginer for lavt fokus. Med andre ord blir det en turnering som blir meget krevende mentalt for begge spillere.»

Online scoring

Streaming

Oljeprofil