• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  I morgen starter VM i Hong Kong for de norske herrene

I morgen starter VM i Hong Kong for de norske herrene

Av Erik Garder / 2018-11-23

Det norske herrelaget landet i Hong Kong i går torsdag på ettermiddagen, og sammen med Sverige og Irland ble vi kjørt til hotellet, City Garden. Alle norske spillere fikk sine kulebagger. På hotellet ble vi godt mottatt og alle bor nå i 15. etasje. Allerede i går var vi også på en lokal restaurant og spiste, og alle fant sin favoritt  blant de ukjente rettene.

 I dag fredag har vi hatt 2 treningspass klokken 12:00 til 14:00 og 19:00 til 21:00. Her fant de seg godt til rette på banene, og i morgen får vi kanskje litt svar på hvor bra utnytte vi hadde av den uoffisielle treningen. Alle spiller offisiell trening i morgen lørdag, og Norge spiller i 2. start klokken 11:30 lokal tid. (Norge ligger 7 timer etter Hong Kong)

 Ulf og undertegnede har i dag også vært på Manager meeting, og der ble det som vanlig gitt viktig informasjon til alle nasjonene. World Bowling sliter for tiden med å få respekt blant alle nasjoner som spiller mesterskap. Nå i dette VM er det 27 nasjoner som ikke har betalt påmeldingsavgift. Videre er det også 24 nasjoner som ikke har gjennomført obligatorisk kulekontroll som de må ha før de kan starte den offisielle treningen i morgen. Hvor er seriøsiteten blitt av ?

 Jeg kommer tilbake med referat etter morgendagens offisielle trening og åpningsseremoni. Åpningsseremonien starter 19:00 i morgen lokal tid. Jeg kommer også tilbake med linker til livescore og eventuell streaming. Dette er lovet skal være i orden til i morgen.

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her.