• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Det ble ikke noe finalespill i single-øvelsen for de norske spillerne

Det ble ikke noe finalespill i single-øvelsen for de norske spillerne

Av Erik Garder / 2018-11-26

Det fortsetter å gå tungt i VM, selv om man ser en bedring i spillet for hver start. Tore Torgersen ble vår beste spiller i øvelsen med 1.154 etter å ha spilt 188-194-213-192-182-185. Kenneth Hermansen spilte 1.141 med 179-173-181-235-214-159. Profilen er veldig utfordrende, og har en vanskelighetsgrad lik den det ble spilt på i Las Vegas i fjor. Ser man på resultatlisten, er den ganske lik fjorårets, når man ser på hvor mange som spilte over 1.300 og pari.

Mange spillere ligger langt unna der de burde være; både av våre egne utøvere og våre konkurrenter. Her er det ingen margin som mange er vant med å spille på, og da blir til tider scoren lav. Presisjon og evnen til å gjøre gjentakelse av slagene bør nå være i fokus for de neste øvelsene. Det er noe de fleste nasjoner nå vet etter de 6 første seriene i VM. De norske double-parene kommer helt sikkert til å forbedre sine resultater. Alle er helt klart ute etter å revansjere seg.

Det ble USA x 2  på de to første plassene, og Malaysia og Canada på de to neste plassene. Singlefinalen spilles senere i uken.

I morgen, tirsdag, spiller to norske double-lag, mens vårt siste lag spiller på onsdag morgen. Lagene vil offentliggjøres etter at uttaket er gjort kjent for spillerne på det kommende lagmøtet.

Informasjon rundt laguttak oppdateres etter møtet og middag med spillerne.

Oppdatering fra «hjemmeredaksjonen» vedrørende uttak og spilletider, double-øvelsen:

  • Georg Skryten og Jens Mathiesen spiller i første pulje: norsk tid kl 02.00, tirsdag
  • Jonas Dammen og Tor Inge Jansen spiller i andre pulje: norsk tid kl 06.45, tirsdag
  • Kenneth Hermansen og Tore Torgersen spiller i tredje pulje: norsk tid kl 02.00, onsdag

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her.