• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Alt klart for 6 serier single i VM søndag morgen

Alt klart for 6 serier single i VM søndag morgen

Av Erik Garder / 2018-11-24

Det norske laget har spilt offisiell trening i dag, og det ble 90 minutter med utfordrende bowling. VM`s oljeprofil (Los Angeles 38 fot) er tøff å spille på. Mange nasjoner hadde det ikke lett under tiden de spilte. Dagens 4 puljer viste oss at det ikke blir bare bare når mesterskapet starter.

Mange av mesterskapets 47 nasjoner vil helt klart komme til å få problemer. Kortoljeprofilen er utfordrende selv for PBA spillerne, men det lar seg gjøre å spille god bowling. Det viste enkelte oss i løpet av dagen. De norske spillerne får godkjent etter dagens trening, men det er i morgen man må vise hva man kan. Selvfølgelig er USA den store favoritten, men de vil få hard konkurranse fra enkelte andre nasjoner. Også enkeltspillere vil utfordre de «store» gutta. Etter USA vil nok Canada, Korea, Malaysia, Thailand, Danmark, Finland, Tyskland og Sverige være de andre nasjonene i toppen pluss at vi også håper på det norske laget. Det er helt klart muligheter her. Det må også nevnes at Nord Korea er med for første gang, hyggelig for verdens store bowlingfamilie.

Kveldens åpningsseremoni gikk unna på 30 minutter, da Hong Kong`s nest høyeste leder kun hadde det antall minutter ledig. Dette satte selvfølgelig spillerne pris på. De fleste har jo gjennom mange år vært med på mange slike seremonier.

I morgen 09:00 starter Tor Inge Jansen og Georg Skryten, og klokken 13:45 spiller Jonas Dammen og Jens Mathiesen. I siste pulje mandag spiller Kenneth Hermansen og Tore Torgersen. Så når alle 4 puljene har spilt ferdig går de 4 beste spillerne til finale som ikke spilles før lørdag 1. desember.

Linker til livescore/streaming skal komme frem på mesterskapets hjemmeside i morgen.

Hjemmesiden til Herre-VM 2018 finner du her.