• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Red Crown BK vant lag NM for Veteraner

Red Crown BK vant lag NM for Veteraner

Av Erik Garder / 2018-10-30

Så er åres lag NM for veteraner ferdigspilt og etter en meget spennende finale blant de 6 beste lagene, vant Red Crown BK.

Det var med 38 lag i mesterskapet som ble spilt på Lucky Bowl Veitvet. Alle lagene spilte 3 x 5 serier i kvalifiseringen. Her ble Strike BK best etter en utrolig start med hele 1192 på 1. serien. De spilte totalt 3134 på sine serier og var klart best her. På plassen bak kom Red Crown BK med 2973 og med Munken BK på 3. plass med 2900.

12 lag gikk videre til mellomspill lørdag ettermiddag, og her ble det spilt nye 3 x 5 serier som ble lagt til poengsummen fra kvalifiseringen. Strike BK fortsatte å spille ok, og holdt unna for de andre lagene.

De var beste lag etter 6 serier med 6108. Red Crown BK fortsatt nummer 2 med 5854 og Norsia 1 nå ny nummer 3 med 5839. De andre 3 lagene til finalespill var Trondheim BK, Munken BK og Drammen Tigers BK. Lagene tok ikke med seg spilte poeng frem til finalen.

Søndag formiddag 10:00 startet finalespillet, og nå ble det spilt PP finale med bonus for seier og 2 poeng for å vinne kampen(e). Det ble mange spennende kamper og det virket som om alle slo alle.

Når 5. og siste finale serie var ferdigspilt hadde 4 lag 6 poeng, så man måtte inn å se på innbyrdes oppgjør.  Seirende ut av dette ble Red Crown BK foran Trondheim BK som spilte best i finalen og Norsia 1 på bronseplass. Drammen Tigers BK ble første lag utenfor pallen, mens Strike BK ble nummer 5 med 4 poeng og Munken nummer 6 med 2 poeng.

NBF gratulerer årets NM vinnere og alle andre finalister.