• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Nå starter «Norwegian Open 2018 by Brunswick»

Nå starter «Norwegian Open 2018 by Brunswick»

Av Per Iversen / 2018-10-05

I dag, fredag 5. oktober, går startskuddet for årets Norwegian Open. Første pulje vil gå av stabelen kl 18. Det er fortsatt plasser tilgjengelig både i kveld og i dagene fremover, se her.

I øyeblikket er det mer enn 210 spillere som har meldt sin ankomst, inkludert en rekke utenlandske deltagere, ikke minst fra Sverige. Deltagelsen i dameklassen er meget god, inkludert den ledende spilleren i Europa for øyeblikket, danske Mai Ginge Jensen.

Norske toppspillere er selvsagt på plass, foruten sterke navn fra blant annet Finland. Det blir følgelig hard kamp om de beste plasseringene; finalespillet finner sted søndag 14. oktober. Førstepremien er på hele kr 45.000, samtidig som det utbetales premiepenger helt ned til plass nummer 60.

Puljetider, finalespill, premiestige etc. fremgår av invitasjonen som gjengis nedenfor.

Invitasjon Norwegian Open 2018

Oljeprofil Norwegian Open 2018

I år fremstår dessuten bowlingsenteret på Veitvet som «annerledes» og oppgradert, som følge av at nye eiere, Lucky Bowl, tok over før sommeren. Vi står åpenbart foran spennende og morsomme bowlingdager på Veitvet, og NBF ønsker spillere og publikum velkommen til «Norwegian Open 2018 by Brunswick»