• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Jonas er klar med sine første 8 serier som Seniorlandslagsspiller.

Jonas er klar med sine første 8 serier som Seniorlandslagsspiller.

Jonas debut med de «voksne» ble klart godkjent.
Med litt stivere muskler og ikke fullt like smidig bevegelser på ansatsen som ved trening fikk Jonas ihop 1650p og er med det første man utafor cutten til topp 16.
Vi hadde klare planer og de fulgte vi men når kroppen ikke er helt som tidligere så ble det litt vanskeligere å få til det resultat som vi så var potensialet etter treningen tidligere i uken.
Å ha en hel dag, uten å spille bowling, mellom den siste treningen og første del av det innledende spillet er ikke alltid enkelt å mestre som «voksen» debutant.
Med litt større forskjell mellom de gode og dårlige kastene, sammenlignet med treningen her nede, så fikk vi noen utfordringer under veis.
Det ble til tider noe passivt og det får man allti betale for ved mesterskap. Legg til noen klare mistak så ble resultatet uansett godkjent som åpning.
Med seriene 200, 217, 177, 235, 202, 192, 237, og 190 så havnet vi på +50 og dette til tross for at vi ikke fikk til noen lange strikerekker.
Men det skal vi få ordna opp i til i morgen kl 13.30 da Jonas spiller neste gang.

Ca kl 18.00 i kveld går Grethe i elden med sine neste 8 serier. Grethe har en meget positiv innstilling og er i «attakk modus» så dette blir en meget spennende kveld.
Følg med, som tidligere, via Live Score, Live Streaming og Specto og «hjelp til» med å få Grethe opp blant topp 16.