Grethe holdt på sin 14. plass i finalen.

Til tross for at Grethe ikke kom opp på samme nivå i spillet holdt hun på sin plassering fra de innledende 16 seriene.
Grethe var ganske langt etter og når vi ikke klarte å få de høye seriene i starten så er det ikke alltid like enkelt å få spillet til å bli like effektivt. Med det sagt så manglet det ikke med innsats vilje og fokus på arbeidsoppgaver men det blev arbeidsomt når ikke flyten innfant seg og vi fikk kjeglene med oss.

Totalt sett en meget god innsats av Grethe som altså beholdt sin 14. plass etter seriene 202, 184, 160, 236, 185, 222, 159 og 167 som ga 1515p på dagens 8 serier.
Med en total slagning på 4607p over 24 serier så blir det et snitt på 192,38 og det skal Grethe føle seg fornøyd med, spesielt når vi ser på spillerne som er foran og hvordan de spiller med mer rotasjon og annen axisrotasjon enn Grethe. Til tross for dette så klarte vi å skape en, etter forutsetningene, meget bra kulebevegelse hvor vi fikk kula til å gå i rull på riktig sted.
Med en større bevegelse i hook delen av banen kommer Grethe å få en bedre inngangsvinkel og da kommer også strikerekkene.
Det er bare å komme seg hjem å trene.

Med andre ord, alt i alt, en godkjent debut og jeg er, på samme måte som med Jonas, overbevist om at vi kommer å se Grethe alt oftere i denne typen av mesterskap og turneringer fremover.

Nå blir det å følge med på siste delen av mesterskapet å se hva vi kan ta med oss av enda mer informasjon hjem som kan komme til nytte fremover.

Snakkas.