• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ungdoms-NM 2018 og Norwegian Open 2018 nærmer seg

Ungdoms-NM 2018 og Norwegian Open 2018 nærmer seg

Av Per Iversen / 2018-09-18

Norsk bowling står foran spennende dager! Denne uken arrangeres Ungdoms-NM 2018 i Drammen med over 70 deltagere. En masse gode spillere på plass, inkludert VM- og EM-vinner Georg Skryten fra Cross BK. Men han får hard konkurranse; en NM-tittel henger høyt og krever at man spiller på sitt aller beste. Også i jenteklassene blir det hard kamp om medaljene, og spesielt gledelig at det er flere spillere i eldste jenteklasse kontra i fjor, inkludert come-back fra en tidligere Team-spiller. (Alle spillere må huske å løse lisens før spill kan gjennomføres…) Det blir flotte bowling-dager i Drammen, ingen tvil om det.

«Norwegian Open 2018 by Brunswick» er neste store turnering deretter; med start fredag 5. oktober og finalespill på søndag 14. oktober. Arrangementet foregår også denne gang på Veitvet, i en hall som nå heter Lucky Bowl Veitvet. Norwegian Open arrangeres av NBF med Solli BK som teknisk arrangør, og turneringen er, som i fjor, siste stopp på årets Europa-tour. Deltagerantallet har passert 200, inkludert en rekke utenlandske spillere, ikke minst fra Sverige  –  men også fra Danmark, Finland og noen andre land. Konkurransen blir knallhard, og den dekkes også denne gang «on site» av skribent/eier fra anerkjente «bowlingdigital». Nettstedet har allerede begynt oppkjøringen, se nyhetsartikkel her. Det er fortsatt plasser igjen med tanke på deltagelse; webpåmelding via «bowlingres». NBF ser frem til spennende bowling-dager på Veitvet, velkommen!