• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Lisensforsikring via Gjensidige + info om TV-eksponering

Lisensforsikring via Gjensidige + info om TV-eksponering

Av Per Iversen / 2018-09-25

Alle spillere som løser lisens hos NBF, har samtidig en spillerforsikring hos Gjensidige. Ordningen ble innført forrige sesong, og er selvsagt gjort gjeldende også for sesongen 18/19. Detaljene er gjengitt i nedenstående link. Informasjon vil også sendes ut til alle klubber, med forsikringsvilkårene som vedlegg.

Vilkår lisensforsikring hos Gjensidige.

Under helgens Ungdoms-NM var et TV-team tilstede under PP-finalene. Det ble filmet fra spillet, og dessuten foretatt intervjuer av vinnerne i single-klassene og U21-trener Svein Åke Ek. Det hele vil bli satt sammen under vignetten «Neste Generasjon», og sendes som et innslag på TV2 Sport 2 (den nye «frie» sportskanalen som TV2 akkurat har introdusert, og satser sterkt på). Tidspunktet for første visning vil være fredag 5. oktober kl 21.30. Repriser deretter med jevne mellom, foruten også tilgjengelighet på «nestegenerasjon.tv» fra mandag 8. oktober.

NBF arbeider dessuten med å få NRK Sportsrevyen på besøk under finaledagen av «Norwegian Open 2018 by Brunswick» = søndag 14. oktober. Hvorvidt dette lykkes, gjenstår å se, men signalene fra NRK er i hvert fall positive. I så fall bør alle bowlinginteresserte slå på NRK kl 19.45 den søndagen! Det er for øvrig fortsatt plasser igjen i turneringen, ikke minst mandag – onsdag, dvs 8. – 10. oktober.