• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  U21-VM er over, og en ny ligasesong står for døren

U21-VM er over, og en ny ligasesong står for døren

Av Per Iversen / 2018-08-06

Det norske laget er på vei hjem fra U21-VM i Detroit med en gullmedalje i bagasjen, foruten to 5. plasser og en 6. plass. Disse resultatene er NBF selvsagt godt fornøyd med  –  skuffelsen er vel primært knyttet til en lagkonkurranse som var under pari. Her hadde vi håpet å kjempe om medaljer, noe laget dessverre i realiteten aldri var i nærheten av.

Georg Skryten er selvsagt den store spilleren, og for et år han har hatt: Norgesmester Junior 2018, Europamester All Event 2018 og Verdensmester U-21 Single 2018! Men Georg er ikke alene; det er en flott gjeng unge norske spillere på vei oppover. Det blir interessant å følge dem videre! Også årets Sommerleir viste at det er fortsatt er mange talentfulle spillere i norsk bowling. Utfordringen er selvsagt å få de aktuelle personene til å legge ned det arbeidet som er nødvendig for å kunne hevde seg internasjonalt. Men Georg viser at det nytter!

U21-VM 2018 er uansett historie; nå står ligasesongen 2018/19 for døren. Alle ligarunder i Landsligaen er offentliggjort, så nå det er det bare å planlegge sesong-gjennomføringen for alle klubber og lag. Lykke til med sesongen 2018/19.