• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Norge, og Georg Skryten, spiller for medaljer i U21-VM

Norge, og Georg Skryten, spiller for medaljer i U21-VM

Av Per Iversen / 2018-08-01

Onsdag kl 19 norsk tid spiller det norske laget sine siste 3 serier i lagkonkurransen. De første 3 seriene gikk ikke så bra som ønsket, men det er fortsatt muligheter  –  noe også nedenstående utdrag av Facebook-melding fra Ulf Hämnäs klart gir uttrykk for. Dessuten spiller Georg Skryten for medalje i All Event! Han ligger etter 15 serier på en imponerende 3. plass; de siste 3 seriene vil avgjøre om det blir norsk medalje i All Event-konkurransen.

NBF ønsker det norske laget lykke til  –  dette blir spennende!

Her er meldingen fra Ulf:

«Det var en tung åpningsdag for gutta i lagøvelsen. Gutta var meget energiløse til å begynne med, og det påvirket negativt på mange måter. Som jeg har rapportert tidligere, så MÅ man spille med en masse guts og trykk for å kunne benytte topografi og oljeprofil.
Vi gjør de riktige tingene, men vi må få til flere av de bedre kastene, slik som i siste serien. Det føles virkelig at vi har løsningene, men de forsvinner litt når vi gjør for mange ufokuserte kast.
Energien som kreves fantes ikke til stede i de første 15-16 rutene på gutta. Men de guttene som spilte de siste 14-15 rutene, er de som vi skal ha med oss ut på banene i morgen.
Gutta kjempet seg virkelig tilbake i modus, men det har kostet vanvittig mye energi.
Grensen for finalen er på +125, og vi har -19. Så det finns en meget klar mulighet å nå finale.
Men da må vi være fulladet av energi, og tørre gi full gass hele veien, som vi gjorde i siste serien.»

Livescore finner du her.

Resultatene finner du her.