• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Informasjon rundt sportslige aktiviteter i regi av NBF

Informasjon rundt sportslige aktiviteter i regi av NBF

Av Per Iversen / 2018-08-31

Sist helg ble det avviklet en vellykket «Breddesamling» for 12 yngre talenter fra hele landet på Lucky Bowl Veitvet. Trener for Team Junior, Peppe Engstrøm, var faglig ansvarlig for samlingen  –  med støtte fra Erik Garder og vår innleide mentaltrener Tord. Samlingen var vellykket, med gode tilbakemeldinger fra deltagerne. Det vokser frem nye talenter i norsk bowling, heldigvis!

Landslagstrener Ulf Hämnäs og Team Manager Erik Garder vil denne helgen, 31/8 – 2/9, få travle dager i Sverige hvor de nylig uttatte spillerne i Herre- og Dametropp vil ha «samling», i form av turneringsspill. Ulf og Erik vil følge opp alle spillere, på to ulike turneringssteder.

Dametroppen vil spille en spennende turnering i Helsingborg: «Motiv Olympia Ladies Open 2018». Link til resultater finnes her. Vi håper selvsagt på finalespill på søndag 2/9 for de norske damene.

Herretroppen vil delta i ETBF Tour-turneringen «Storm Lucky Larsen Masters» i Malmø denne helgen. Link til resultater finnes her. Finalespill vil finne sted først neste helg, og vi håper selvsagt at noen norske spillere vil måtte ta turen nedover igjen når den tid kommer…

NBF ønsker alle spillere lykke til med konkurransedagene i Sverige. Dette blir helt sikkert spennende og nyttige erfaringer med tanke på fremtidige sportslige utfordringer og muligheter!