• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Georg Skryten nr 5 i All Event; spiller for medalje i siste øvelse

Georg Skryten nr 5 i All Event; spiller for medalje i siste øvelse

Av Per Iversen / 2018-08-02

Siste del av lagkonkurransen ble en stor skuffelse for de norske fargene. En dårlig dag på jobben resulterte med en 22. plass til slutt. Total poengsum for etter 6 serier ble 4.636, noe som var over 500 pinner fra finaleplass. Men det var nok ikke bare Norge som var skuffet etter lagkonkurransen. Sverige ble nr 8, etter gull og bronse i Double.. Men lagspill er noe helt spesielt, en konkurranseform som Finland ofte mestrer. Så også denne gang; Finland ble nr 4 = finalespill, og deres beste guttespiller greide også 3. plass i All Event etter en sterk avslutning.

Georg Skryten sikret seg til slutt en flott 5. plass i All Event, 81 pinner fra bronsemedaljen som altså Finland vant. Georg fikk 3.997 på sine 18 serier; med andre ord et fint snitt på 222. Poengkurven har imidlertid vært nedadgående siden Single-øvelsen, så nå blir det viktig å lade om! Georg kommer inn på steg 2 i Masterfinalen = spiller best av 3 serier mot en spiller som har blitt mellom nr 9 og 24 i All Event. Denne motstanderen er selvsagt ikke klar ennå. Men det vil uansett være en overkommelig motstander som Georg vil møte på torsdag, kl 22.45 norsk tid. Vinner Georg den første kampen sin, fortsetter Masterfinalen på fredag. Dette blir selvsagt meget spennende  –  NBF ønsker lykke til!