• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  U21-VM: offisiell trening gjennomført, og spilletider for single foreligger

U21-VM: offisiell trening gjennomført, og spilletider for single foreligger

Offisiell trening er klar og spilletider er satt for singeløvelsen.

Etter en bra økt på den offisielle trening har gutta fått mer klart for seg hvordan profilen skal spilles i denne hallen.
At det kommer å kreves et godt fokus på hvordan kulene beveger seg, og følge med på når og hvordan banene endrer seg alt ettersom spillere opplever banene annerledes, er som alltid på mesterskap meget tydelig.
Det er også meget tydelig at til tross for at profilen er 44″ så opplevdes den ikke slik, og fremfor alt: den spilles ikke som om den er 44″.
Som oftest ved offisiell trening er det meget lite sparekuler som spilles, og det er mange som prøver på forskjellige overflater for å finne ut av hva som fungerer best.
Det blir selvfølgelig en stor forskjell når konkurransen kommer i gang, og samtlige spillere har gjort sine valg av kuler. Så det skal bli meget spennende å se hvordan profilen løses når mer spente spillere kommer på banen imorgen.

Hvem som spiller sammen er bestemt, og vår gutter spiller på følgende tider:

Dag – klokkeslett spillere bane
fredag kl 9.00 Georg Skryten – Jonas Dammen 60
fredag kl 13.30 Alexander Beck – Jens Mathiesen 79

Som dere har fått informert om tidligere så byttes det bane etter følgende skjema:
Serie 2 – 4 baner
Serie 3 – 8 baner
Serie 4 – 6 baner
Serie 5 – 2 baner
Serie 6 – 10 baner
Vi flytter høyre for jevne baner og venstre for oddetalls baner.

Når det gjelder scoringsystem/resultatsystemet i hallen, så er det ikke det mest moderne. Faktum er at i skrivende stund så veit vi ikke om forflytningen etter hver serie kommer å gå automatisk eller må gjøres manuelt. Arrangøren håper at det skal gå automatisk, men per nå så har de altså ikke noe som bekrefter dette. Dette er IKKE en bekymring for oss, men mer til informasjon til dere som følger med. Så ikke bli overrasket om det tar litt ekstra tid innen resultater kommer opp. Bli heller ikke overrasket om resultatene blir korrigert i etterhånd.

Vi er meget klare for å komme igang! Er dere klare for å følge med disse flotte guttene?

Jens, Jonas, Alexander, Georg og Åke.

Link til Online scoring 

Link til Resultater