• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ungdoms VM – klare for dobbelspill

Ungdoms VM – klare for dobbelspill

Da har vi alle fått sugd litt på den goe prestasjonen til Georg og prosessen med å stille om til nye prestasjoner er godt på vei.

Dobbelspillet starter imorgen ettermiddag kl 13.30 lokal tid og da starter Georg og Jonas.
Georg og Jonas spiller meget like og kommer til, på samme måte som i singelen, å kunne hjelpe hverandre og dra nytte av hverandre. Begge spiller meget godt langt in i banen og de samarbeider meget godt om hva som skjer med banen. Vi har og notert oss at banene endrer seg raskere på ettermiddagen og spillet kryper raskere in i banen, ettermiddags puljen var 5+ staver lengre venstre enn hva puljen på morgonen var.
Både Geir og Jonas er meget flinke til å krype innover.
De starter på bane 74 og spiller videre på bane 78, 86, 60, 62 og 72.

Alexander og Jens starter på mandag morgen kl 9.00.
Alexander starter å spille litt rakere og har sitt grunnspill litt mer til høyre enn de andre. Og vi tror dette kommer å være til hjelp for Alexander, med litt lavere temperatur som endrer banene litt langsommere og stabilere.
På samme måte får Jens ikke like mange høyrehendte som kliver in like langt og forstyrrer første delen av banen for Jens.
Alexander og Jens starter på bane 64 og spiller videre på 68, 76, 82, 84 og 60.

Alle 4 har mer enn gode muligheter og vi ser det som gode odds for at vi kan løfte spillerne på alle måter. Til tross for at spillerne har gjort goe prestasjoner så må vi bli bedre på de taktiske valgene. Og da må vi også ta taktiske valg i forkant av spillet.
Med de valg vi har gjort så anser vi at vi har skapt de beste forutsetningene for at de skal lykkes i dobbeltspillet. det er meget viktig å ha full tro å fokus på å «tørre» spille på disse banene. Hvis man tviler det minste så får man betale for det. Å spille passivt og defensivt på disse banene er forødende.
Nå skal vi få en god natts søvn og hvile innen dobbeltspillet starter.