• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Reglement for World Cup-kvalifisering 2018/19 og VM Senior 2019-kvalifisering

Reglement for World Cup-kvalifisering 2018/19 og VM Senior 2019-kvalifisering

Av Per Iversen / 2018-06-25

Reglementet til neste sesongs QubicaAMF World Cup-kvalifisering er tilnærmet identisk med hva som ble benyttet sist sesong.

2018/19-versjonen består av fem delturneringer, hvor man må delta i minst fire. Spiller man alle fem turneringene, strykes laveste enkeltpoengsum. Første delturnering finner sted allerede i august: Charles Minnecup i Trondheim. Siste turnering er som vanlig NM Single/Double i mai 2019. Neste års World Cup vil finne sted i november 2019, arrangørsted er ikke fastsatt p.t.

Reglement WC-kval 18/19 finner du her.

Når det gjelder reglement for kvalifisering til Senior-VM 2019, er dette reglementet ikke helt ferdigstilt. Reglementet vil bygge på samme metodikk = samme turneringer som WC-kvalet, med tillegg av NM Veteran. Det vil heller ikke være noe krav til antall turneringer man må være med på. Kun oppnådde poeng vil telle, uavhengig av hvor mange turneringer man har deltatt i. Informasjon rundt hvordan poeng oppnås og selve poengstigen for Senior VM-kvalet, vil offentliggjøres innen utgangen av juni.

Neste års Senior-VM vil finne sted i Las Vegas, USA; 2. – 10. september, 2019. Som ved de første to Senior-VM vil NBF ta ut inntil 4 herrer og 4 damer. NBF vil dekke påmeldingsavgift, spilletrøyer og en trener/lagleder som vil bistå laget under mesterskapet. Reise og opphold må dekkes av deltagerne selv.