• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Påmelding til Norwegian Open 2018 er åpnet

Påmelding til Norwegian Open 2018 er åpnet

Av Per Iversen / 2018-06-05

Nøyaktig 4 måneder før årets «Norwegian Open by Brunswick» bråker løs, er påmeldingen åpnet.

Link til turneringen finner du her

Årets turnering vil finne sted i «ny» hall, nærmere bestemt Lucky Bowl Veitvet. Den tidligere hallen, Veitvet Bowling Senter, stengte i månedsskiftet mai/juni. Lucky Bowl-konseptet i de samme lokalene vil åpne i slutten av juni.

Det blir spennende å oppleve Norwegian Open i «nye» omgivelser, men selve turneringsoppsettet er det samme som tidligere  –  se turneringsplakaten her.

Det vil trolig bli mye utenlandsk deltagelse i år, spesielt fra Sverige, som følge av at det IKKE er svensk ligaspill under årets NO. Norske spillere, spesielt fra Østlandsområdet, bes følgelig, om mulig, fokusere på sin deltagelse i puljene fra fredag 5. oktober til onsdag 10. oktober. Det minnes dessuten om at det er kun tillatt å melde seg på tre puljer.

Velkommen til spennende bowlingdager på Veitvet i oktober!