• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Landsliga og Veteranliga 2018/19; her er seneste divisjonsoppsett

Landsliga og Veteranliga 2018/19; her er seneste divisjonsoppsett

Av Per Iversen / 2018-06-18

Som antydet sist uke, har det blitt noen få endringer i neste sesongs oppsettet for landsligaen: Polar Team 2 fikk den ledige plassen i 2. divisjon. Jarlsberg 3 og Ringerike 3 – 5 er dessuten kommet med i 3. divisjon: Forbundskontoret hadde ved en såkalt «GS-inkurie» oversett disse påmeldingene..

Divisjonsoppsettet for Veteranligaen 18/19 er også klart. Veteranutvalgets leder Ola Bjørtomt har som vanlig gjort en utmerket jobb. I Veteranligaen er rundeoppsettet også allerede ferdigstilt, og ligger tilgjengelig på bowling.no under «Konkurranse/Ligaspill».

For Landsligaen er avdelingsoppsettene for 2. og 3. divisjon ikke klare. Det samme gjelder rundeoppsettene for samtlige divisjoner/avdelinger i Landsligaen. Dette arbeidet er selvsagt påbegynt av Seriekomiteen, men det vil ta noe tid før detaljene rundt neste sesongs seriespill vil foreligge.

De nedenstående oppsett skal nå være korrekte. Men skulle det mot formodning fortsatt være nødvendig med rettelser/justeringer, vennligst ta kontakt med Forbundskontoret omgående.

Divisjonsoppsett for Landsliga 2018/19

Divisjonsoppsett for Veteranliga 2018/19

VELKOMMEN TIL NY LIGASESONG!