• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Det mangler påmeldinger i 3. divisjon, sesongen 18/19

Det mangler påmeldinger i 3. divisjon, sesongen 18/19

Av Per Iversen / 2018-06-12

Påmeldingsfristen for ligaspill 2018/19 er nå utløpt.

Når det gjelder påmelding/deltagelse i Macron-ligaen, foruten 1. og 2. div Herrer og 1. div Damer, følges dette opp separat, og gir seg til dels selv. Det samme gjelder langt på vei Veteranligaen. Her følger Veteranutvalget ved Ola Bjørtomt opp eventuelle etternølere/manglende påmeldinger.

Men i Landsligaens 3. divisjon er det fri påmelding  –  derfor denne e-post. Vedlagt følger registrerte påmeldinger pr dags dato, 12. juni. NBF kan ikke forstå annet enn at det mangler noen klubber/lag kontra tidligere år.

Alle klubber bes følgelig gå igjennom påmeldingsoversikten, og sjekke om oversikten stemmer for sin klubb. Er det lag som mangler, vennligst fyll ut aktuelle skjemaer fra invitasjonene omgående, og send inn til NBF. Send gjerne en e-post også til per.iversen@nif.idrett.no, så NBF er klar over at påmelding vil komme. (Det gjelder også 2. div Damer  –  fri påmelding. Kun 5 lag så langt. Det holder ikke..)

Dette til informasjon  –  velkommen til ny sesong!

Her er påmeldte lag i 3. div.

Invitasjon Landsliga 18/19 finner du her

Invitasjon Veteranliga 18/19 finner du her