• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Det ble Russland som vant den siste medaljen i dameklassen i Masterfinalen

Det ble Russland som vant den siste medaljen i dameklassen i Masterfinalen

Av Erik Garder / 2018-06-03

Så skulle det også bli kaos før Masterfinalen startet. Det ble full forvirring da arrangøren ikke klarte å sette opp de rette spillerne mot hverandre i 1. steget. De gjorde heller ikke noe med det slik at flere spillere spilte mot feil rangert spiller.

Det gjaldt blant annet også Ine som plutselig ble satt opp mot svenske Eva Ulfsparre i stedet for spilleren fra Italia. Det startet bra for Ine som tidlig tok ledelsen. Den holdt hun serien ut og vant med 190 mot Eva sine 178. I 2. serien gikk det tyngre for Ine, og flere splitt gjorde at hun kom etter. Hun klarte aldri å hente inn ledelsen til Eva og tapte serie 2 med 166 – 185.

Så ble det spilt en 3. og avgjørende serie som var spennende helt til 8. ruten. Her satte Ine inn en spurt som kun inneholdt strike. Det ble seier til Ine med 224 – 171.

Trude spilte mot greske Berti Themis. Her kom aldri Trude inn i kampen og lå etter i begge seriene. Hun hadde sjansen flere ganger til å hente inn, men strike rekkene uteble. I 1. serien ble det tap med 176 – 194 og i 2. serien 188 – 194.

I finalerunde 2 spilte Ine mot Alla Diachenko fra Ukraina. Det ble en spennende kamp som også gikk over 3 serier. I 1. serien var Alla klart best med 201 – 140. I 2. serien kom Ine sterkt tilbake og kjempet seg inn i kampen med å vinne 192 – 171.

3. serien ble veldig spennende da spillerne fulgte hverandre hele veien helt inn i 10. ruten. Ine hadde sjansen til å avgjøre, men fikk ikke double striken i siste ruten som hun behøvde. Seier til Alla med 208 – 204.

Da var også mesterskapet ferdig for vår beste spiller i mesterskapet Ine Lorentzen. Det ble til slutt Russland og Tyskland som vant hver sin klasse i Master finalen.