• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Dame-EM: Ingen stor suksess i Single-øvelsen

Dame-EM: Ingen stor suksess i Single-øvelsen

De to norske spillerne var satt opp i første pulje i Single-øvelsen. Den begynte på verst tenkelige måte med en lang forsinkelse grunnet problemer med scoring-systemet. Da spillet endelig kom i gang, slet dessverre de norske spillerne, spesielt i de tre første seriene. Åse Jacobsen ble best med 1.226 poeng, etter tre gode serier på slutten. Heidi Thorstensen oppnådde 1.195 poeng, med to sterke serier til slutt. Dette holdt til henholdsvis 7. og 11. plass, av 44 spillere. Med ytterligere to puljer som skal spilles, vil de norske spillerne trolig ende på øverste tredjedel av resultatlisten etter Single-øvelsen. I særklasse best i første pulje var de to svenske spillerne Victoria Johansson med 1.376 poeng, mens Cajsa Wegner oppnådde 1.360 poeng.

Coach Ulf Hämnäs meldte inn følgende rapport etter Single: «Da har vi kommet oss gjennom singleøvelsen. Med en stabil og god avslutning så havnet Åse på +26 og Heidi på -5. En litt ustabil og trøblete start til tross, så arbeidet jentene seg tilbake i spillet. I begynnelsen av den 4. serien begynte det tekniske å stemme bedre og jeg merket en klar forskjell i fortroendet for kastene. Samtidig ble de riktige justering gjort, så vi kom i forkant av baneforendringene igjen, da vi hadde kommet litt på etterskudd i begynnelsen. Baneprofilen endret seg annerledes i forhold til hvordan vi opplevet det tidligere. Sammen med litt tekniske utfordringer i spillet havnet vi litt på etterskudd, men vi hentet inn det og kunne bygge opp stabiliteten på nytt. Med tanke på hvordan det hele utviklet seg, så er jeg fornøyd med helheten i dag. Klarer vi å angripe banene, på samme måte som vi avsluttet i dag, kan dobbelspillet bli meget interessant.»

Mandag 11. juni skal de norske spillerne igjen skal i aksjon. Heidi/Åse er satt opp i pulje 3 i Double, spillestart kl 10 på mandag. Vi håper selvsagt på bedre resultater i Double  –  avslutningsseriene i Single gir absolutt en viss grunn til optimisme. Lykke til; Heidi og Åse!

Resultater finner du her.