• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Dame-EM: Double-konkurransen ble også tung for Norge

Dame-EM: Double-konkurransen ble også tung for Norge

De norske spillerne fikk det heller ikke til å stemme i Double-øvelsen. Etter to dagers spillefri og med en klar følelse av hvor listen ville ligge, ble det likevel tungt for Åse Jacobsen og Heidi Thorstensen. De spilte begge under pari, med henholdsvis 1.181 og 1.150 pinner. Dette holdt til slutt til en 17. plass av 64 Double-lag.

De svenske damene er helt suverene så langt i mesterskapet, og Sverige fikk alle sine tre lag til semifinale, rett og slett imponerende!

I All Event dominerer selvsagt også Sverige, men både Finland og Danmark har en spiller inne i Topp 8 så langt. Beste norske spiller i All Event er Åse på 23. plass, mens Heidi er nr 33.

En rapport er også denne gang mottatt fra Coach Ulf, den gjengis nedenfor. På tirsdag er det Trios-spill hvor fokus for de norske spillerne selvsagt må være å komme seg inn Topp 24 etter fire øvelser, slik at man har en mulighet til bedre plasseringer i Master-finalen i slutten av uken.

Vi gir selvsagt ikke opp her hjemmefra, og det gjør helt sikkert ikke spillerne heller. Fortsatt masse bowling igjen å spille  –  stå på!

EM-resultater så langt finner du her.

Fra Coach Ulf: «Dagen ble ikke hva vi forventet og håpet på. Forventningene og troen skapte litt annet bevegelsesmønster på det tekniske, noe som gjorde gjennomføringen av kastene mindre bra samtidig som forskjellene ble større. Og det har man ikke råd til under slike mesterskapsforhold.  Det ble helt enkelt ett parameter for mye å justere. Det er en skuffelse i laget over at vi ikke kunne gjennomføre den prestasjon og arbeidsoppgave som vi så var mulig.  Når vi har fått prosessert dagens spill og skuffelser i løpet av ettermiddagen, starter fokus på de neste distansene.  Når vi går over til Trios og Lag, så spiller vi i en helt annerledes rytme, noe som jeg tror kan være en fordel for oss. Vi kommer selvfølgelig ikke å ha fordelen av lagspillet, men vi får litt mer tid mellom kastene som vi skal bruke til vår fordel så godt vi kan.  Sverige er, som mange kan se, på grensen til å gjøre narr av andre nasjoner. Med alle de 3 dobbellagene i finale var det kun Frankrike som utfordrer svenskene. Jeg tror franskmennene får en meget vanskelig oppgave, og skal de klare den, er de avhengig av at svenskene mister spillet. Jeg har ikke en tro på at de kan klare å spille bort svenskene med sitt eget spill. De må ha hjelp av svenskene.»