• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Dame-EM: det norske laget er klar til innsats

Dame-EM: det norske laget er klar til innsats

I dag, torsdag, er det klart for offisiell trening og åpning av EM Damer 2018. Det norske laget ankom tirsdag, og er godt forberedt ifølge trener Ulf Hämnäs. Dessverre måtte Celine Larsen rett før avreise til Belgia melde forfall av personlige årsaker. Dette betyr at det norske laget består av Heidi Thorstensen og Åse Jacobsen.

Mesterskapets første øvelse er single, som spilles fredag og lørdag. Konkurransen blir hard; ikke minst fra Sverige, Finland, Danmark, Tyskland og England  –  men de norske damene er selvfølgelig innstilt på å bite godt fra seg! De starter med spill i første pulje på fredag.

Det vil komme jevnlige rapporter fra mesterskapet via Ulf. Mesterskapet har selvsagt egen hjemmeside.

Direktelink til resultater finnes her.

NBF ønsker det norske laget lykke til!