Uttak til U21-VM i USA

Av Per Iversen / 2018-05-15

NBF har tatt ut følgende spillere til U21-VM 2018:

  • Jens Mathiesen, Solør BK
  • Jonas Dammen, Solør BK
  • Alexander Beck, Solør BK
  • Georg Skryten, Cross BK

Mesterskapet vil arrangeres i Detroit, USA  –  i perioden 26. juli til 3. august. Hovedtrener vil være U21-ansvarlig Svein Åke Ek med Ulf Hämnäs som assisterende trener/støtteapparat.

Basert på sportslige vurderinger, fant NBF ved denne korsvei dessverre ikke plass til noen kvinnelige spillere. Dette skal på ingen måte tolkes som noe signal om manglende satsing på jentene/kvinnene innen norsk bowling. NBF har selvsagt ambisjoner og ønsker om å bygge opp en ny og sterk stamme av spillere også på kvinnesiden, men dette mesterskapet kom rett og slett litt for tidlig rent sportslig for våre kvinnelige utøvere i den aktuelle alderen. Om 2 år håper og tror NBF at det også vil sendes kvinnelige spillere til U21-VM. I mellomtiden skal det jobbes hardt og målrettet  –  det vil gi resultater og muligheter!

NBF gratulerer spillerne med uttaket, og ønsker lykke til når den tid kommer!