• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ukraina vant gull i double for herrer

Ukraina vant gull i double for herrer

Av Erik Garder / 2018-05-28

Mye bra spilling når doubleøvelsen ble spilt i går. Også i finalen mellom Ukraina og Frankrike ble det spilt veldig bra, og da spesielt av gullvinnerne. 5 nasjoner over 2600 i kvalifiseringen forteller det meste.

Rolf hadde en veldig slitsom dag på banene i går. Det gikk veldig tungt allerede fra 1. serien, og med kun en serie over 200 blir det vanskelig å få til et bra resultat. Det glimtet litt til iblant, men han hadde store problemer med å spille like slag. Det gjorde igjen utslag i ekstra åpne ruter som ikke er bra. Han spilte 4 serier mellom 160-168 og en serie på 182 i tillegg til 203 serien. Med resultatet 1044 på sin 2. 6 serier er han nå nødt til å spille godt på de 12 siste seriene som skal spilles for å  ha en sjanse til en topp 24 plassering.

Rolf skal spille igjen tirsdag, og da er det triosøvelsen for herrer.

Trude og Ine spiller sin doubleøvelse klokken 10:00 mandag formiddag.

Livescore