• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Trude Nilsen og Ine Lorentzen ble nummer 7 i double

Trude Nilsen og Ine Lorentzen ble nummer 7 i double

Av Erik Garder / 2018-05-28

Så kom det en god dag for de norske spillerne i EM. Det ble ingen medalje, men Trude og Ine ledet faktisk etter 2 spilte serier og var nummer 3 etter 4 serier. Det er noen år siden de har kjempet nære toppen.

Begge spilte godt fra start, og da spesielt Ine med sine 5 striker. Trude var også nære, men har fortsatt problemer med å få strike slaget til å stemme.  Med 221 og 178 ledet de med poengsummen 399. I 2. serien så det også lenge bra ut, men et par åpne ruter mot slutten av serien ga poengsummen 193 på Ine og 187 til Trude og fortsatt ledelse.

Så kom 3. serien hvor begge kjempet videre for å holde seg oppe i toppen av resultatlisten. Det endte med 187 på Ine og 163 til Trude. Så i serie 4 fikk Ine litt problemer og slet seg til 152 mens Trude spilte 181. Fortsatt hadde de en plass i topp 4, men nå hadde både lagene fra Russland og Ukraina våknet. I nest siste serie var Ine tilbake med 200 og Trude 171. Spenningen var stor for de hadde fortsatt sjanse til å klare en topp 4 plassering.

Det gikk ikke som vi håpet, for i sisteserien slet begge med å få strike. Det endte med 165 og 163 og til slutt en 7. plass. Ine spilte 1116 og Trude 1045 totalt 2161.

Ikke uventet var det 2 lag fra Ukraina og Russland som spilte semifinaler, og de spilte Ukraina-Ukraina, Russland-Russland. I finalen ble det seier til Ukraina som nå har vunnet begge øvelsene i dameklassen.

I All Events er det også mange spillere fra Russland og Ukraina i toppen, men Ine spilte seg opp til en 17. plass og det lover godt for en Masterfinale. Trude er nummer 31 og har drøye 30 poeng opp til 24. plassen.

I morgen spiller Rolf J Boysen klokken 10:00. Da spilles triosøvelsen, og de spiller alle 6 seriene uten pause. Om det er smart av arrangøren gjenstår å se i denne varmen i hallen. Det er faktisk sommervarme i München også ikke bare hos dere der hjemme.