• Home  / 
  • Mesterskap
  •  /  Rolf Johan Boysen spilte sine 6 serier i trios øvelsen i dag

Rolf Johan Boysen spilte sine 6 serier i trios øvelsen i dag

Dagens positive informasjon ble meddelt når vi kom til hallen klokken 08:00 i dag. Da hadde arrangøren på nytt snakket med hallsjefen, og det ble til slutt spilt 3 serier – oljing av baner – 3 serier.

Rolf startet litt svakt i dag i de 2 første seriene med 161 og 170. Så i 3. serien stemte det bra og han spilte 225. Det var godt å få en god serie før pausen. 556 på de 3 første seriene var ok. Etter pausen fortsatte han med 201 og kom bra i gang. I 5. serien spilte han også bra, men noen åpne ruter gjorde at det ble 190. I siste serien slet han seg til 172, og var helt klart glad for å være ferdig med dagens spill som tok nesten 5,5 timer. På de 3 siste seriene spilte han 563 og totalt 1119 på dagens 6 serier.

Resultatet forteller at det begynner å bli vanskelig å nå en topp 24 plassering da han foran dagens spill lå drøye 200 poeng etter 24. plassen. Han er derimot helt klar på at han vil stå på til siste kast på fredag for å se hvor langt det rekker.

Dagens finalister i trios var Ukraina, Russland og begge lagene fra Tyskland. I finalen vant Russland over Ukraina.