• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Olga Lotina, Russland vant damenes første gullmedalje

Olga Lotina, Russland vant damenes første gullmedalje

Av Erik Garder / 2018-05-26

Det gikk ikke helt som planlagt med Trude og Ine i dag når de spilte 6 serier single. Trude kom ok i gang i første serien selv om det ikke ble mange striker, kun 1 plus 9 sparer. Så begynte det å bli noen åpne ruter. Hun kjempet, men fikk ikke helt spillet til å stemme. De 5 siste seriene ble mellom 148 – 168. Totalt ble det 989 som er en 37. plass.

Ine slet fra start og kom aldri inn i spillet. Hun hadde noen små strike rekker, men det ble også for mange åpne ruter på henne. Begge prøvde ulike spillelinjer og baller uten at det ble det store resultatet. Ine spilte alle sine serier mellom 152 og 184 i siste serien. Totalt spilte hun 994 som holdt til en 35. plass.

Nå er det double øvelsen som skal spilles, og i morgen spiller Rolf klokken 13:30. Trude og Ine spiller dagen etter.

Alle 3 er helt klare på at de vil vise opp et bedre resultat i neste øvelse.