• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Noe skuffende påmelding til Sommerleir 2018; mange klubber mangler..

Noe skuffende påmelding til Sommerleir 2018; mange klubber mangler..

Av Per Iversen / 2018-05-22

Den formelle fristen for påmelding til årets Sommerleir for spillere født 2000 – 2006 er utløpt. Så langt er 30 spillere påmeldt, hvorav kun 4 er jenter. Dette er skuffende… Det var 77 spillere i årets junior-NM, og vanligvis er det mellom 40 og 50 deltagere på NBFs Sommerleir. Slik situasjonen er nå, mister mange unge bowlingspillere muligheten for en flott opplevelse  –  denne gangen i Kongsvinger! Innbydende fasiliteter og enkel logistikk; alt finnes på et sted = ingen busskjøring mellom aktivitetene. (Masse aktiviteter også på kveldstid: quiz, grilling, bading etc.)

Fristen for påmelding utvides følgelig til søndag 27. mai. Send en e-post med deltagers navn per.iversen@nif.idrett.no, samtidig som kr 1.750 betales inn til kto 1602.43.29651. På denne måten får enda flere spillere oppleve masse moro  –  både på ansatsen, og utenfor  –  sammen med andre bowlingspillere i samme alder. Trenerkorpset vil være meget bra, ledet av juniorlandslagstrener Peppe Engstrøm  = alle spillere, uansett nivå, vil lære masse. Det hele starter søndag 24. juni og varer til fredag 29. juni  –  be there!

Selve invitasjonen finner du her.