Bragdmerket ble utdelt

Det er ikke hverdagskost å dele ut bragdmerket, men en norsk europamester er heller ikke hverdagskost.

Forbundsstyret fikk en innstilling på bragdmerket for Georg Skrytens prestasjon i europamesterskapet for juniorer og et enstemmig styre var enige. Georg spilte seg til sølvmedalje i lagøvelsen, bronse i singel og ble europamester i all-event.

President Marie Paulsson Berg jobbet med å finne ut av når bragdmerket sist gang ble delt ut. Oversikten på utdelingene ble litt vanskelig å finne, men i samarbeid med Erik Garder fant de det ut.
Øyvin Kulseng fikk utdelt merket etter sin prestasjon i europamesterskapet 2012. Svein Åke Ek fikk det etter seieren i European Champions Cup i 2010.

Det var en vel bevart hemmelighet fra forbundsstyret og en overrasket Georg ble overrumplet når han forstod at det var ham som fikk utdelt merket. Han var en travel mann etter utdelingen, så vi har en forhåpning om å få noen ord fra 18 åringen i løpet av helga.