Alle finalister klare for morgendagen

Utrolig jevnt i kveld der flere spillere kjempet om å komme seg med til finalen. 

Før siste serie for herrene var det 65 poeng som skilte 25. plass til 12. plass som ga finale i morgen. Med en så tøff profil er det fort noen som får en mindre god serie, noe som gjør at en differanse på 70-80 poeng ikke er uoverkommelig på 1 serie.

Glenn Morten Pedersen leder fortsatt og har nå 115 poeng ned til Tor Inge Jansen som er på 2. plass. Alexander Larsen fra Vågan BK spilte den beste 6 serien under hele dette mesterskapet med 1369. Sånt gjør monn på resultatlista og han spilte seg opp fra 12. til 3. plass.

Cutten ble, etter masse nerver, på 2654 og Jan Egil Hansen fra Larvik BK tok den siste plassen inn til PP finalen i morgen klokken 11:30. Jan Egil, Christer Aker (Trondheim BK) og Trygve Ø. Johansen (Larvik BK) slo til i den siste serien og spilte seg inn til finalespill. Christer gikk fra 13. plass til 7. plass med sin 264 serie!

Ny dame i ledelse etter semifinalen

Damene spiller klokken 09:00 og herrene klokken 11:30.
Premieutdeling er etter herrenes finale, ca. kl 15:00. Vi ber om at alle medaljevinnere stiller med korrekt antrekk (klubbtrøye eller teamtrøye).