• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ulf Hämnäs er på plass hos Forbundskontoret; litt praktisk informasjon

Ulf Hämnäs er på plass hos Forbundskontoret; litt praktisk informasjon

Av Per Iversen / 2018-04-03

Ulf Hämnäs hadde sin første arbeidsdag i sin nye 50 % stilling hos NBF i dag, 3. april.

Ulf har følgende kontaktinformasjon:

Mobil: 48 04 27 06 

E-post: ulf.hamnas@nif.idrett.no

Ulf er ansatt som Hovedtrener for alle Bruttotropper/landslag  –  med særskilt ansvar for Herrer, og inntil videre også for Damer. Ulf vil dessuten ha et faglig overoppsyn med U21 hvor Svein Åke Ek har det løpende treneransvaret, foruten Junior hvor Peppe Engstrøm har det operative/daglige ansvaret.

De første oppgavene for Ulf innenfor NBFs toppidrettsaktivitet vil være en kombinert Herre/Dame-samling 13. – 15. april, etterfulgt av treneransvar/støtteapparat-funksjon under EM for Damer, første halvdel av juni. (Uttak til dette mesterskapet vil for øvrig kommuniseres i nær fremtid = i løpet av inneværende uke.)

Ulf vil dessuten presentere sine tanker og planer rundt NBFs fremtidige Toppidrettsaktivitet på Kretsseminaret siste helg i april.

Ulf vil også arbeide tett med NBFs trenerutvalg, ledet av Leif Skjegstad. NBF har jo fått godkjent Trener 1 til Trener 3 innenfor NIFs «Trenerløype». Oppfølging og praktisk implementering av det teoretiske rammeverk som nå foreligger for trenerutdanning, vil være et viktig arbeidsområde for Ulf  –  i tett dialog med trenere, klubber og kretser over det ganske land. I den forbindelse vil Ulf selvsagt være tilgjengelig for spørsmål og råd, og han vil kunne «bestilles» for regionale samlinger/kurs for trenere i regi av kretser og/eller klubber.

NBF er veldig glade for å ha fått tilbake en ressurs som Ulf. Hans tunge faglige kompetanse, kombinert med hans løsningsorienterte og resultatfokuserte innstilling, vil åpenbart bli verdifullt og viktig i tiden fremover.

Velkommen Ulf!