• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Sommerleir 2018: Påmeldingsprosedyre

Sommerleir 2018: Påmeldingsprosedyre

Av Per Iversen / 2018-04-12

Det synes å herske en viss usikkerhet rundt påmelding til årets Sommerleir. Denne gang vil Sommerleiren finne sted i Kongsvinger  –  det blir spennende! Påmeldingsfristen er 20. mai, men NBF mottar selvsagt påmeldinger så fort som mulig. Sommerleiren til NBF er et tilbud til alle bowlingspillere, uavhengig av nivå, født i 2000 – 2006.

Påmelding gjøres ved å innbetale deltageravgiften, kr 1.750, til bankkonto 1602.43.29651  –  merket med deltager-navn.

For å sikre at påmeldingen blir registrert så raskt som mulig  –  og slik at NBF har en gyldig e-post adresse for utsendelse av deltager-informasjon  –  vennligst send en e-post til per.iversen@nif.idrett.no samtidig med at innbetaling gjøres. I e-posten oppgis deltagers navn og fødselsår. Så snart påmeldingen er registrert, vil NBF bekrefte denne via e-post.

NBF håper og tror på stor påmelding også i år: Sommerleir er morsomt og spennende, både på og utenfor banene. Hold av 24. juni til 29. juni  –  Kongsvinger er stedet for alle unge bowlingspillere den uken!

Selve invitasjonen til Sommerleir 2018 finner du her.