• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Sommerleir 2018 – her er mer informasjon!

Sommerleir 2018 – her er mer informasjon!

Av Per Iversen / 2018-04-30

Det er på tide for alle bowlingspillere, født 2000 – 2006, å melde seg på Sommerleir. Her er litt mer informasjon utover det som står i selve invitasjonen:

Trenerapparatet er meget bra, inkludert:

  • Peter Engstrøm (NBFs trener for Team Norge Junior. Jobber vanligvis på det svenske bowling-gymnaset.)
  • Grethe Bergersen, medlem av NBFs Trenerutvalg
  • Bjørn Einar Rudshagen, tidligere landslagsspiller og meget merittert utøver
  • Geir Ståle Kristiansen, erfaren spiller og trener
  • Heidi Thorstensen, en av Norges ledende damespiller i en årrekke, og utdannet trener

I tillegg vil vår sponsor VBS Bowling AB prøve å få 1 – 2 av sine «staff»-spillere til å komme innom Sommerleiren; den svenske stjernen Ida Andersson er aktuell i så måte.

Utover bowlingaktiviterer  –  både teori og masse praksis  –  vil det selvsagt bli aktiviteter på kveldstid. Quiz, grilling, bading er bare noen av de tingene som vil være aktuelle. Dessuten vil det bli utdelt en gave/minne til alle deltagere.

Deltagerne vil bo i samme bygget som Bowlingsenteret Kongsvinger ligger  –  i store, tiltrekkende lokaler som vanligvis benyttes i undervisning/skoleøyemed. Lederne vil til dels bo i samme bygget = alltid noen tilstede på natten.

Det er ikke ønskelig at foresatte bor i nærheten/er tilstede under aktivitetene. Slik tilstedeværelse anses som forstyrrende, og ødelegger litt av opplevelsen for deltagerne. (Om foresatte som ordinært ville vært langt unna, ønsker å oppholde seg noe nærmere denne uken  –  er det selvsagt noe annet…)

Med ankomst via fly settes det opp felles busstransport fra/til Gardermoen.
Påmeldingsfristen er 20. mai, og påmelding gjøres ved å betale inn kr 1.750 til konto 1602.43.29651  –  samtidig som det sendes en e-post til per.iversen@nif.idrett.no hvor deltagers navn, fødselsår og klubb oppgis.

Dette vil bli en flott opplevelse for alle deltagere. Derfor bør selvsagt alle aktuelle spillere, uavhengig av nivå, vurdere å være med på «sommerens morsomste eventyr».

VELKOMMEN!