Siste serierunde er over

Mye nerver var i sving både før og etter helgas kamper!

Macronligaen herrer

Glåmdal – Briskebyen 9-3
Og med det ble det Glåmdal BK som tok 6. plass i årets sesong. Bortelaget forsøkte seg i starten, men Glåmdal BK gjorde kort prosess i den siste serien!

Mascot – Trondheim 7-5
Høye summer i Bergen, men hjemmelaget drar i land en sliteseier. TBK måtte da få et telegram fra Flisa for å vite hvilken farge årets medalje skulle bli.

Rana – Munken 4-8
Munkene berget plassen i Mcronligaen med å slå Rana BK. Jevne resultater i alle serier, men det er nok rutinen som slo inn til slutt.

Ringerike – Larvik 6-6
Ringerike BK spikret minst et uavgjortresultat etter 2 serier. Larvik BK ga alt i den siste serien og vant 4-0, men forgjeves. De blir med Rana BK ned et hakk til neste sesong.

Solør – Solli 9-3
Solungene avslutter med stil på hjemmebane og Solli BK endte på 3. plass.

 

Macronligaen damer

Arctic Strike – Frogner 5-7
Det er nære på for hjemmelaget at de legger en demper på festen til seriemesterne. Jevne serier, men Frogner BK avslutter med 3-0 og vinner. Ryktes at de fikk en celeber gjest på festen etter kampen!

Solli – Ringerike 10-2
Solli BK klatrer forbi alle i sluttspurten og berger seg unna nedrykk. Ringerike BK må med det dessverre ned til 1. divisjon til neste sesong.

Solør – Brage 10-2
Sterkt av Solør BK i sin første sesong i øverste divisjon. Når beskjeden fra Tromsø tikket inn fikk de også vite at sesongens innsats ledet til bronsemedaljer. Brage BK slår følge med Ringerike BK til 1. divisjon neste sesong.

Trondheim – Fyllingen 6-6
Sølvet var på forhånd sikret i Trondheim, men Fyllingen BK var på jakt etter bronsen. De gjorde et godt forsøk mot et sterkt hjemmelag, og den siste serien kunne kampen gått i alle veier!

1. divisjon herrer

12-0 seier ble det for Arctic Strike BK. Sofiemyr BK tapte mot Fredrikstad BK og med det ble det Arctic som fikk den siste opprykksplassen.

Fredrikstad BK vant som nevnt, men dessverre hold det ikke for gutta og de to damene som må ned et nivå. Brage BK og Gjøvik BK er de to andre lagene.
Trondheim BK 2 og Drammen Tigers BK berget plassen når de begge tok to storseiere hjem.

1. divisjon damer

Glåmdal BK ble seriemestere. De var på besøk i Elverum og kapret med seg 11 banepoeng til hjemturen. TBK 2 tapte sin bortekamp mot Dora BK og får sølv.
Siden Trondheim BK 2 ikke kan rykke opp siden førstelaget er i Macronligaen er det Larvik BK på 3. plass som får den plassen.

Og med det var sesongen over. Nå ser vi frem mot Norgesmesterskapet singel & dobbel i neste uke. I skrivende stund er det 288 utøvere påmeldt, noe som vil bli en hyggelig avskjed med «gamle» Veitvet slik vi kjenner hallen.

Les: Nye eiere tar over Veitvet Bowling