Nest siste serierunde

Påska og Europamesterskapet for juniorer er bak oss. Denne helga kan gi seriemestere i samtlige divisjoner!

Macronligaen herrer

Rana – Glåmdal
Med tap her så blir Rana BK degradert til 1. divisjon til neste sesong. Glåmdal BK er så å si på trygg grunn.

Mascot – Larvik
Utrolig viktig kamp for bortelaget. Med tap her trenger tabellnabo Munken BK bare 2 poeng og masse banepoeng for å sende Larvik BK tilbake til 1. divisjon. Mascot BK har i teorien mulighet på medalje, men å hente inn 5 poeng på rivalene med 3 kamper igjen er en tøff oppgave.

Ringerike – Solli
Intressant oppgjør på Hønefoss dette. Lagene er a poeng og kjemper om medalje. Minner om at Solli BK vant her for 1 år siden med 9-3!

Trondheim – Munken
Byoppgjør i bartebyen! TBK må ha alt for å ha mulighet til å ta igjen Solør BK – Munken BK må ha alt for å jobbe seg ut av nedrykkstreken. Denne kampen vil ha nerver!

Briskebyen – Solør
Briskebyen BK kan stikke kjepper i gullhjulene for solungene. Har TBK avgitt poeng dagen før så er gullet avgjort om bortelaget vinner denne kampen!

Mascot – Ringerike
Ringerike BK snører sekken å reiser over fjellet til søndagskamp i Bergen. Knepen hjemmeseier i fjor.

Munken – Glåmdal
Ryktet sier at bortelaget ankommer solbyen med nattog fra Mo I Rana. Det kan være noen reiseslitne utøvere som står på motsatt banehalvdel når Munken BK kjemper om å berge plassen. Glåmdal BK vant denne kampen i fjor!

Briskebyen – Solli
Medaljejaget fortsetter for Solli BK. Briskebyen BK får nok en gang denne helga besøk av et lag som fighter for valør på medaljen.

Trondheim – Glåmdal
Siste kamp for Glåmdal BK som gikk på et 9-3 tap her sist. Siden dette er siste kamp i serierunden kan mye allerede ha blitt avgjort.

Macronligaen damer

Arctic Strike – Solli
Kniven på strupen for Solli BK. De vant 12-0 her i fjor, men denne sesongen kan beskrives som en skikkelig motbakke.

Solør – Ringerike
Solør BK ser ut til å ha etablert seg i Macronligaen, men kan få problemer om de ikke tar poeng her. Ringerike BK trenger alle poeng – De ligger over nedrykkstreken med bedre banepoeng!

Trondheim – Brage
Ingen hyggelig oppgave som står foran nedrykkstruede Brage BK. TBK er kruttsterke på hjemmebane.

1. divisjon herrer

Cross BK er allerede seriemestere! Den siste opprykksplassen er det derimot en enda tettere kamp om. Sofiemyr BK og Arctic Strike BK kjemper side om side for den plassen med lik poengsum. Sofiemyr BK skal til Trøndelag for å møte TBK 2 og Arctic har spillefri.

I den andre enden av tabellen er det mer åpent. TBK 2 møter som sagt Sofiemyr BK, før de får besøk av Gjøvik BK dagen etter. 2 poeng på disse 2 kampene monner på – full pott og de er ganske trygge.
Fredrikstad reiser til vestlandet for å prøve å finne poeng i Askøy BK og Cross BK, mens Brage BK får besøk av Solør BK 2.

1. divisjon damer

Seriemester Trondheim BK 2 har spillefri. Glåmdal BK kan med 2 poeng i sine 2 kamper spikre opprykket. De får besøk av Sølvkula og Ringerike 2, som også møter Elverum samme dag.