• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Informasjon om «Norwegian Open by Brunswick 2018»

Informasjon om «Norwegian Open by Brunswick 2018»

Av Per Iversen / 2018-04-24

Også i 2018 vil EBT-turneringen «Norwegian Open by Brunswick» arrangeres på Veitvet. Hallen vil denne gang ha et nytt navn: Lucky Bowl Veitvet. Det blir spennende og interessant å se hvordan hallen vil fremstå i oktober. De nye eierne har forespeilet en «total makeover», noe som vil iverksettes fra juni.

Årets turnering har det samme finalespillet som tidligere, og samme premiestige. Startavgiftene er også de samme, så her er det bare å hive seg på så snart påmeldingen åpner! Årets turnering arrangeres fra fredag 5. oktober til søndag 14. oktober. Påmelding via nettet vil åpne 1. juni  –  og det blir helt sikkert rift om plassene i år.

Det er nemlig ligafri i Sverige under årets finalehelg  –  slik at NBF forventer et stort innrykk av svenske toppspillere, og forhåpentligvis også sterke spillere fra andre land.

«Norwegian Open by Brunswick» fremstår som en spennende og attraktiv turnering, noe NBF er både stolte og glade over. Vi håper å se flest mulig norske spillere på Veitvet når den tid kommer  –  velkommen!

Her finner du årets plakaten til Norwegian Open 2018