De første Tigerlekene ble en stor suksess

Av Per Iversen / 2018-04-23

Lørdag 21. april møttes spillere fra Drammen Tigers, Sølvkula BK og Nordstrand Allsport Bowling til dyst i Drammen. Spillerne har noen ekstra utfordringer med seg i bagasjen; men bowlingspill  –  gjerne med gjerder  –  fikset alle 21 spillere med glans!

Idrettsgleden var stor, og mye fint spill både i 2 serier Trios og 2 serier Single. Det var bespisning halvveis, og premieutdeling til slutt: flott medalje til alle spillere. NBF satser på å arrangere en ny turnering til høsten. Neste gang regner vi med at i hvert fall Glåmdal stiller med spillere fra Kongsvinger-området; i tillegg til de klubbene som var med nå. Kanskje finnes det også andre lokale bowlingmiljøer som ønsker å delta? I så fall kan generalsekretær Per Iversen kontaktes.

NBF takker alle spillere og foresatte for en flott og hyggelig turnering. En spesiell honnør rettes dessuten til Kjetil Johansen, Drammen Tigers  –  som var primus motor/arrangør denne gang.