• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  To store begivenheter i mai og juni; påmeldinger ønskes!

To store begivenheter i mai og juni; påmeldinger ønskes!

Av Per Iversen / 2018-03-14

Det minnes for ordens skyld om to store kommende begivenheter for norsk bowling:

  • Sommerleir 2018  –  denne gang på Kongsvinger!

Invitasjonen finner du her. Påmeldingsfristen er ikke før i mai, men ingen grunn til å vente.. Alle bowlingspillere født i 2000 – 2006 må holde av uke 26, siste uken i juni  –  dette blir gøy! Klubbene bes videresende invitasjonen til alle spillere/foresatte i aktuell alder. Vennligst merk at innbetaling av påmeldingsavgiften, kr 1.750, må gjøres for at påmeldingen er å anse som gyldig. (Husk å merke innbetalingen med navn på deltageren.)

  • NM Single/Double 2018  –  på Veitvet, arrangør Sofiemyr BK

Invitasjonen finner du her. Fristen er 10. april, men nok en gang: send gjerne inn påmelding så snart som mulig; gjøres klubbvis. Vennligst merk at hotellbestilling på NM-hotellet, Thon Linne, må gjøres senest 12. april for å være sikret NM-pris/plass. (Egen bookingkode, fremgår av invitasjonen.)

NBF ser frem til høy deltagelse begge steder  –  bowling er morsomt, for alle aldre!