Serierunde 10

Ny uke, ny serierunde! 

Macronligaen herrer

Solli – Rana
Kniven på strupen for Rana BK! Solli BK jakter medaljer, så her må bortelaget trekke opp et ess i ermet.

Solli – Larvik
Man kan si akkurat det samme om denne kampen som med den beskrevet over. Munken BK, Larvik BK og Rana BK er mest sannsynlig de lagene som fighter over 8. plassen i serien. Larvik satte på plass Glåmdal BK i forrige serierunde, så kampen er absolutt ikke avgjort på forhånd.

Ringerike – Rana
Etter å ha nesten blitt degradert i forrige sesong fighter nå Ringerike BK for medaljer igjen. De må fighte mot Ranaværinger som har en tendens til å bite fra seg uansett vær og (olje)forhold!

Larvik – Rana
Svært viktig kamp for begge lag. Nesten uavhengig hvordan kampene på lørdag gikk vil denne kampen mest trolig være en punktering for videre Macronspill.

Briskebyen – Ringerike
Hamar mot Hønefoss. Hjemmelaget er godt etablert på tabellen og kan, med en stormfull avslutning og noen kamper til deres favør, gå for medalje,

Mascot – Munken
Av årsaker måtte Mascot BK bytte hjemmehall i serierunde 9 og 10. Munken BK reiser derfor til en ukjent hall, mot et vekjent lag og på (papiret) en svært tørr oljeprofil.

Solør – Glåmdal
Et aldri så lite rivaloppgjør øst for E6 igjen. Solør BK banket Glåmdal BK på deres hjemmebane. Kan Glåmdal BK gjøre gulldrømmen vanskeligere for hjemmelaget?

Solør – Ringerike
Et bortelag på jakt etter medaljer og et hjemmelag som fighter for gull. En fin oppskrift på en underholdene kamp. Flisa er stedet å være på søndag!

Macronligaen damer

Solli – Fyllingen
De har fortsatt 2-3 kamper mindre spilt enn tabellnaboene, men Solli BK må uansett plukke poeng som bare det. Fyllingen BK er gira på medaljer! Forrige kamp mellom disse to på Veitvet endte hele 12-0 til Solli BK.

Solør – Trondheim
Serieleder Frogner BK fikk et skudd i baugen forrige runde og TBK har fått blod på tann. De er bare 1 poeng bak og Solørjentene står ofr helgas første utfordring.

Frogner – Fyllingen
Hjemmelaget gikk på sitt første tap på år forrige serierunde. Fyllingen BK er første motstander til å starte en ny rekke.

Solli – Frogner (utsatt fra serierunde 8)
Samme oppgjør for 1 sesong siden ville blitt kalt toppoppgjør. Nå er det kampen for tilværelsen for Solli BK. Klarer de å påføre Frogner BK 2 tap på 2 serierunder?

Brage – Solli
Det tilhører sjeldenhetene at kamper spilles før kirketid, men Solli BK må opp tidligst. Brage BK er en potensiell nedrykkskandidat så dette er en viktig kamp for begge.

Ringerike – Trondheim
Kan Ringerike BK slukke gullhåpet til trønderne? Begge lag trenger sårt 2 poeng her for å holde sine drømmer vedlike.

Brage – Frogner
Like viktig som alle andre kamper denne runde. Begge lag må ha poeng. Brage BK er underdog, men er på hjemmebane.

Arctic Strike – Fyllingen
Saftig helg for Fyllingen BK. Oslo på lørdag – Tromsø på søndag. Dette kan faktisk være kampen som tett på avgjør bronsemedaljen.

1. divisjon herrer

Serieleder og opprykksfavoritt Cross BK har 2 hjemmekamper mot Brage BK og Drammen Tigers BK. Sofiemyr BK reiser nord for Sinsen for å møte Gjøvik BK og Solør BK 2.

Arctic Strike har 1 kamp denne runden mot Solør BK 2. En kamp som vil være utrolig viktig for hjemmelaget da de vil bare ha 1 kamp igjen av sesongen.

Askøy BK har kniven på strupen når Brage BK og Drammen Tigers BK kommer på besøk. Trondheim BK 2 får besøk av Fredrikstad BK og må ha alle poeng for å ha døra for videre 1. divisjonsspill på gløtt.

1. divisjon damer

Det er nesten ikke spenning igjen denne sesongen. Bare teori kan ta fra Glåmdal BK og Larvik BK opprykk.

Og det er nettopp de 2 lagene som skal møtes i den første kampen.
Ellers skal Trondheim BK 2 reise sørover for å møte Ringerike BK 2, Sølvkula BK og Larvik BK.