Em for juniorer starter med double i morgen

Reisebrev fra Team Manager Erik Garder.

Så er EM i gang i Aalborg. Mesterskapet spilles i Løvvang Bowling Senter som også regnes som Danmarks «Riksanlegg». Hallen har 30 baner og det har vært arrangert mange store mesterskap og turneringer her tidligere.

Det er med 28 nasjoner og totalt 156 spillere fordelt med 66 jenter og 90 gutter. Det norske laget kom til Aalborg fredag kveld, og i går lørdag gjennomførte de en god uoffisiell trening. I dag hvor alle spiller offisiell trening spilte Norge i første pulje på formiddagen. Her spilte de inn sine spillelinjer og fant ut av hvilke kuler som skal benyttes fra start når doublespillet starter for guttene i morgen mandag.

Det er mange nasjoner som kommer til å kjempe om en finaleplass. Blant de store favorittene er Finland og Sverige sammen med arrangørlandet Danmark. I tillegg har vi også tro på at Norge vil være med i toppen. Andre nasjoner som helt klart vil vil kjempe om finaleplass er England, Frankrike, Tyskland, Nederland og Russland.

Det er Georg Skryten og Jonas Dammen som starter 09.15 i morgen, og i starten etterpå klokken 13:15 spiller Alexander Beck og Jørgen Mathiesen.

Jentene spiller sin doubleøvelse tirsdag med samme starttider. Deretter spilles finalespill for jenter og gutter tirsdag ettermiddag klokken 17.30.

Mesterskapet ble åpnet i dag klokken 18:00 med den tradisjonelle åpningsseremonien!

Livestream
Livescore
Oljeprofil