• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ulike ting skjer: Tigerleker og invitasjon til ESBC 2018

Ulike ting skjer: Tigerleker og invitasjon til ESBC 2018

Av Per Iversen / 2018-02-01

Det skjer en rekke ting i bowlingmiljøet, og det er morsomt å konstatere spennvidden! Idrettsglede står uansett i sentrum; det er det aller viktigste.

Nedenstående link omhandler Nordstrand Allidrett Bowling; veldig morsomt at dette miljøet vokser.

Les om NIF Allidrett her

Denne flotte gjengen hos Nordstrand vil delta på Tigerlekene i Drammen 21. april, sammen med lignende miljøer fra Kongsberg, Kongsvinger og Drammen. Meningsfylt og givende aktivitet  –   stor takk til alle impliserte! (Navnet skyldes det faktum at Drammen Tigers er arrangør for det første turneringstreffet for dette miljøet.)

Videre gjøres det oppmerksom på at invitasjon til årets EM for veteraner foreligger. Mesterskapet vil finne sted i Wien. Invitasjonen kan leses via nedenstående link. Ellers finner man ytterligere informasjon hos Veteranutvalget.

ESBC-invitasjonen finner du her

Veteranutvalget sin side