Serierunde 9

Det har gått slag i slag de siste ukene/helgene. Her er serierunde nummer 9: 

Macronligaen herrer

Glåmdal – Ringerike
Viktig kamp for begge lag. Glåmdal BK kan så å si være sikret videre spill i ligaen med seier og Ringerike BK kan legge press på Solør BK og Trondheim BK som kjemper om medaljene.

Mascot – Solli
Like viktig denne kampen også. Solli BK kan med borteseier her jakte medaljer, men det er en vanskelig motstander i Mascot BK.

Glåmdal – Larvik
Det ser håpløst ut for Larvik BK, men de har fortsatt 10 poeng å kjempe om. Glåmdal BK startet sesongen med en (på papiret!) enklere profil, men byttet etterhvert over til sin vante som de hadde suksess med i forrige sesong.

Mascot – Rana
Det står trolig mellom Munken BK, Rana BK og Larvik BK i nedrykkskampen. Og det er en tøff oppgave som venter ranværingene når de reiser til Bergen. De tapte 9-3 i Bergen i forrige sesong!

Munken – Briskebyen
0 poeng i 2018 for Munken BK så langt. De får besøk av Briskebyen BK som kom fra 1. divisjon forrige sesong og som har etablert seg i «det gode selskap». Munkene er tilbake på sin kortolje, men gutta fra Hamar er ikke ukjente med en slik type profil.

Trondheim – Solør
TOPPKAMP! 2 av de sterkeste lagene i ligaen møtes til kamp. En kamp som kan gjøre mye med hvem som blir seriemestere denne sesongen.

Munken – Solør
Abralonpaddene har fått kjørt seg for solungene som skal opp i en like viktig kamp mot Munken BK. Begge lag må ha seier!

Trondheim – Briskebyen
Siste kamp denne runden (joda, den går samtidig med en annen kamp). Det er nesten 2 år siden disse lagene møttes sist og da vant Briskebyen BK kampen 7-5!

Macronligaen damer

Brage – Arctic Strike
2 lag som er i faresonen. Spesielt viktig for Arctic Strike BK med seier her siden de er 1 poeng bak Brage BK og har 1 kamp mer spilt.

Ringerike – Arctic Strike
Kan være en «vinn eller forsvinn» for hjemmelaget. De har hatt en tøff start på året og må ha 2 poeng her for å holde kontakten med Arctic og Brage som ligger foran.

Ringerike – Brage
Etter kampen mot Arctic Strike BK må Brage BK sette kursen mot Hønefoss der Ringerike BK venter. Lørdagen i Macronligaen for damene er dedikert til de lagene som kjemper mot hverandre i nedrykksstriden!

Fyllingen – Solør
Disse to lagene har muligheten til å ta medaljer. Fyllingen er normalt sterke hjemme og Solør BK pleier normalt å overraske. Kommer til å bli en underholdende kamp her!

Trondheim – Frogner
Med seier her og mot Solli BK rett etterpå er TBK i hælene på Fronger BK som ikke har tapt en kamp siden 2015/16 sesongen!

Trondheim – Solli
Solli BK har vært ugjenkjennelige denne sesongen og må trø til i innspurten. TBK er kruttsterke på hjemmebane.

1. divisjon herrer

Full serierunde i 1. divisjon også denne gangen.

Arctic Strike BK skal til østlandet for å spille 4 kamper mot henholdsvis Fredrikstad BK, Sofiemyr BK, Brage BK og Drammen Tigers.
Trondheim BK 2 starter helga på Askøy før de ruller videre til Stavanger for å møte Cross BK.
Gjøvik møter Drammen Tigers BK og Brage BK, og Fredrikstad BK får besøk av Solør BK 2.

Opprykkskampen er åpen mellom Arctic Strike BK, Cross BK og Sofiemyr BK. I den andre enden av tabellen ser det dystert ut for Brage BK og Trondheim BK 2.

1. divisjon damer

Det ligger an til at Larvik BK har fått den ene opprykksbilletten. Ringerike BK 2 har enda ikke fått et poeng. Skulle de vinne samtlige kamper resten av sesongen kan de berge plassen på banepoeng.