Oppsummering fra serierunde 9

Macronligaen herrer

Glåmdal – Ringerike 6-6
Et greit resultat med tanke på at alle seriene endte med 2-2. Dog kunne hjemmelaget ha vippet kampen i sitt favør på noen banepar som var jevne.

Mascot – Solli 5-7
Høyt spill fra start av, men i serie 2 er det Solli BK som holder trykket oppe. I den siste serien er det storspill fra 1 banepar som sørger for borteseier da de tar med seg totalen.

Glåmdal – Larvik 3-9
Oi! Her hadde du fått god odds. Etter 2 serier ledet Larvik BK 8-0 og de er tilbake i kampen om å overleve nå i serieinnspurten.

Solør – Mascot 9-3
En sjelden 296 serie ble spilt av Jonas Dammen i denne kampen. Hjemmelaget valset over Mascot BK de to første seriene og gjorde som Jonas; slakket av litt på slutten. Mascot vinner den serien og får med seg 3 banepoeng.

Mascot – Rana 10-2
4049-3801 var totalsummen i fjor. I år ble den på 3815-3464.
Et hav forskjell på 1 sesong. Hjemmelaget drar i land en komfortabel seier og sender Rana BK ut på dypt vann.

Munken – Briskebyen 8-4
Viktig seier for munkene. De avgjorde kampen etter 2 serier, men taper viktige banepoeng i den siste serien. Svein Åke Ek slo til med 804 på sine 3 serier!

Trondheim – Solør 6-6
Et bortelag som manglet flere profiler denne helga klarte å temme hjemmesterke TBK. Mange av seriene var svært jevne og uavgjort kan nok være et rettferdig resultat. Solør BK er fortsatt med i gullkampen!

Munken – Solør 5-7
Kruttsterk borteseier av Solør BK som med dette resultatet ligger likt med serieleder TBK, med 1 kamp mindre spilt! De drar inn jevne serier og tipper kampen i sitt favør.

Trondheim – Briskebyen 10-2
Svært viktig for TBK å vinne denne kampen for å ikke sakke akterut i tittelkampen. Veldig komfortabel seier der over 400 poeng skiller lagene.

Macronligaen damer

Brage – Arctic Strike 6-6
Jevnt i Drammen! Begge lag tar med seg et svært viktig poeng hver. Kampen kunne endt annerledes, men marginene ville seg ikke for noen av lagene.

Ringerike – Arctic Strike 2-10
Det vil seg ikke helt for Ringerike BK som blir overkjørt av toget fra Tromsø. Det jevner seg ut i den andre halvdelen av kampen, men Arctic haler i land poengene.

Ringerike – Brage 7-5
Hjemmelaget pangåpner og setter Brage BK sikkelig på plass. Det roer seg litt i serie 2 & 3, men i den siste serien gjør Ringerike BK som i den første og vinner kampen!

Fyllingen – Solør 7-5
Rekordjevn førsteserie der Solør BK vinner 3-0 med 742 mot 739. Fyllingen tar over kampen etter det og vinner kampen til slutt.

Trondheim – Frogner 8-4
Der var det slutt for Frogner BK. Rekken med kamper uten tap holdt i 672 dager! TBK er nå med for fullt i gullkampen.

Trondheim – Solli 11-1
Det er mulig jeg har bodd i en hule denne sesongen, men hva er det som har skjedd med Solli BK?
TBK valser over Solli BK med 11-1.

 

1. divisjon herrer

Cross BK har den ene foten i Macronligaen etter å ha tatt 4 av 4 poeng denne runden. De spilte en hengekamp borte mot Askøy BK og hjemmekamp mot Trondheim BK 2.

Sofiemyr BK har også meldt seg på i opprykkskampen. Spesielt viktig var seieren mot Arctic Strike BK.

Det ligger an til at det er Cross BK, Sofiemyr BK og Arctic Strike BK som kjemper om de to plassene som gir opprykk!

I den andre enden av tabellen begynner det å se mørkt ut for Trondheim BK 2. De plukket et poeng mot Askøy BK, men det er fortsatt 3 poeng opp på trygg grunn. De har heldigvis 1 kamp mindre spilt enn Gjøvik BK som er rett over streken.

Brage BK vant begge sine kamper og fikk meldt seg på om å berge plassen.

1. divisjon damer

Det er kun teorien som sier at Glåmdal BK ikke spiller Macronliga fra neste sesong. Larvik BK er en favoritt til å ta den siste plassen.
Glåmdal BK vant begge sine kamper i Trøndelag og Ringerike BK tok sitt første poeng for sesongen borte mot Larvik BK. Dessverre for Ringerike BK 2 så har de ingen sjanse til å berge plassen.