Nye Norgesmestere

I damer A kunne ingen beseire Mette Hansen. Hun spilte klart best av samtlige, og tok med det nok en NM tittel. Våre gratulasjoner går også til alle øvrige finalister og da spesielt Tone Mette Arverud med sølv og Janne Monsen med bronse.

Dagens klareste vinner finner vi i klasse damer B. Tove Walstad Fosseide fra Trondheim BK vant til slutt med en margin på 410 ned til klubbvenninne Ingrid Olsen. Siste medalje gikk i år til Ulla Stenersen fra Glåmdal BK.

F.v: Gerda Vistnes, Fredrikke Bøe, Ulla Stenersen, Ingrid Olsen og Tove W. Fosseide.

Tore Torgersen fra Trondheim BK debuterte i veteran NM med et smell. I klassen herrer A satte han ikke annet enn 2 norske rekorder og 300 serie i finalen. Pål Sigurd Romskaug fra Briskebyen BK hadde en «hjemmefordel» og jaktet på Tore igjennom hele helga. Han klarte ikke å holde følge i dagens finale og fikk med seg sølv. Bronsen gikk til Gjermund Mathiesen fra Solør BK.

F.v: Stefan Palmèr, Gjermund Mathiesen, Pål Sigurd Romskaug og Tore Torgersen.

Herrer B ble vunnet av Tom R. Borgen fra Ringerike BK. Han parkerte motstanderne i den nest siste serien i dagens finale med 299. Bak ham finner vi Geir Nerdrum fra Glåmdal BK og John Aarre fra Cross BK.

F.v: Tom R. Borgen, Geyr Nerdrum, John Aarre, Fredrik Hesselberg-Meyer, Geir Karlsen og Noralf Sneeggen.

Herrer C hadde litt spenning inn til den siste serien, men Odd Gunnar Kaspersen fra Bekkelaget BK satte ikke på bremsen og tok gullmedaljen. Birger Inge Oppegaard fra Red Crown BK tok sølvet, med en margin på -63 poeng opp til gullplass. Metropensjonistenes Arne Harry Sæther ble bronsevinner.

F.v: Odd Gunnar Kaspersen, Birger Inge Oppegaard, Arne Harry Sæther, Roar Haugan, Odd Sandberg og Arne Svein Strøm

NBF gratulerer alle finalistene med god innsats og fine resultater.